BRF Soltornet

BOSTADEN

Soltornet har 87 väldesignade lägenheter i storlekarna 2–7 rum och kök fördelade på de 16 våningarna. Boytan varierar från 45 till 250 kvm. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Det exklusiva köket kommer från HTH. Uppvärmning sker genom fjärrvärme. Garageplatser finns utomhus och senare i garaget  i grannhuset Brf Magasinet, som väntas stå klart våren 2021. 

Medlemmarna i Brf Soltornet har tillgång till en elbilspool och en båtpool samt gratis användande av elcyklar.

Bara i närområdet i Norrtälje Hamn finns i dagsläget tre restauranger: Salt & Sea, som ligger i bottenvåningen på Soltornet, Gyllene Räven i grannhuset och SS Norrtelje som ligger för ankar alldeles nedanför Soltornet. Om man vill lyxa till det finns möjlighet att beställa room service på Salt & Sea.

Work Lounge finns i anslutningen till restaurangen på bottenvåningen. Det är helt enkelt ett kontorsrum där du har möjlighet att arbeta.

Soltornet har en concierge. Hen kan hjälpa till med mycket, som att låsa upp din lägenhet när du exempelvis väntar matleverans eller om du inte hinner hämta eller lämna kemtvätt. Hos conciergen kan du också boka elcykel, elbil eller båt.

Som boende i Soltornet har du även tillgång till den digitala boendeportalen Touch. I denna app kan du kommunicera med dina grannar. Under rubriken Bopärmen finns fakta om lägenhetens utrustning. I appen finns också bland annat en lista på tjänster samt möjlighet att digitalt boka båt och elcykel.