Hoppa till innehåll
norrtalje hamn nt

Nyheter

Stämman 2023

30 januari 2023

Årets föreningsstämma hålls onsdagen den 7/6 klockan 18.00. Stämmolokalen är som tidigare år Norrtälje Sportcentrum. Kallelse skickas ut senast den 5/5 och innehåller dagordning, signerad årsredovisning, revisorns berättelse samt eventuella motioner. Sista datum för mottagande av motioner är den 6/3. 

Inglasningen

30 januari 2023

Inglasningen av våra balkonger har, som tidigare meddelats, dragit ut på tiden. Och ännu senare blev det efter att våra projektmedlemmarna Börje Westlund och Kjell Johansson tillsammans med Lars Abelin stoppade arbetet i mitten av december pga felaktiga monteringar och felaktigt mått på den inglasade dörren. Nu hoppas vi i alla fall att alla inglasningarna ska bli klara första kvartalet 2023

medlemsbrev

2 december 2022

Medlemsbrev #24 mailas ut till alla medlemmar. Det innehåller bland annat budgeten för 2023, läget för garantiärendena, nya blippar för sopsugen och balkonginglasningen.

avgiften 2023

2 december 2022

Månadsavgiften för 2023 höjs med 15 %. Faktorer som påverkar kostnaden är ökade löpande kostnader och kraftigt höjda boräntor. Vi klarar oss ifrån de skenande elpriserna eftersom vi har fast elpris. Höjningen är lägre än många andra brf-er i Sverige.

Ny restaurang

13 juni 2022

Styrelsen skriver hyresavtal med Tobias Larsson, som tar över restaurangen i Soltornet med omedelbar verkan. Salt & Sea byter namn till Wine & Dine, vilket också är namnet på det bolag som tar över verksamheten.
Tobias är en känd Norrtälje-profil och äger Ica Supermarket Norrköp. Restaurangen öppnar enligt planerna i höst och menyn kommer att bli inriktad på Medelhavet. Under sommaren blir det kafé.
Vi hälsar föreningens nya hyresgäst välkommen och ser fram emot en välsmakande framtid!